Islamic Greeting Card

Posted: Juni 13, 2011 in Uncategorized

Worm 3D Free Download

Posted: Juli 1, 2010 in Games review

Worms 3D Review
Worms 3D stands up as a cute, quirky little strategy game that has some excellent multiplayer capacity.
Team 17 understands the value of juxtaposition. It’s the crux of the Yorkshire-based developer’s flagship series, Worms, where cute, squeaky-voiced cartoon earthworms have been gleefully knocking the tar out of each other with bazookas, grenades, land mines, baseball bats, flying sheep, and just about anything else they can get their hands on for the better part of a decade now. But underneath all the absurdist violence, Team 17 has cleverly been sneaking in some high-quality strategy action that can be enjoyed by novice and expert players alike. The differences between past Worms games have been pretty incremental, and the transition to 3D marks the biggest change the series has seen yet. It’s a transition that has ruined better games, but Team 17 makes the transition seem pretty easy.

Save for the anomalous and oddly compelling Worms Blast, all of the previous Worms
games have been turn-based strategy affairs, and Worms 3D doesn’t mess with that formula. The fundamental task in Worms 3D is to take a small team of worms and use a wide array of weaponry to dispose of an opposing team. During your turn, you’re given control of one of your worms. You can inch around the landscape, use jump and backflip moves to get past smaller obstacles, or use special gear such as the ninja rope or the jetpack to access harder-to-reach spots, but there’s also a timer in place, making sure you don’t dawdle. Once you’re where you want to be, you can choose a weapon with which to inflict damage on your opponent. The selection of weapons in Worms 3D is both vast and completely silly and definitely accounts for much of the game’s appeal. There are plenty of conventional weapons–bazookas, grenades, shotguns, land mines, and Uzis–but then there’s the weird stuff, like the exploding sheep, the Street Fighter II-style dragon punch, and the agreeably chaotic banana bomb. And these are just some of the highlights.

Despite their absurd setting and cutesy presentation, the Worms games have always been pretty serious tactical strategy affairs, with factors like the wind direction, fall damage, and the blast radius of different explosions coming into play. The projectiles are definitely harder to use now than when the worms had only two dimensions to consider, which will usually force you to get a lot closer to your enemy before you launch an attack. Since all of the maps in the Worms games have been bound on all sides by water, one of the most practical strategies is to just knock a worm into the drink rather than try to whittle away at its health, since, as we all know, worms can’t swim. By taking the game into 3D, this tactic is made even more prominent, since there are now more sides to push opponents off of. Worms 3D is still a pretty good strategy game, but curiously, taking the game into full 3D seems to have actually detracted from some of the depth found in the 2D games.

If you’re by yourself, Worms 3D offers several fun diversions. The campaign mode puts you through a series of maps where you’re regularly given objectives other than simply eliminating the enemy, usually involving picking up special packages scattered across the map. Playing through the campaign mode will, in turn, unlock stages in the challenge mode, where you’ll have to flex specific skills, such as your prowess with the shotgun, your finesse with the jetpack, or your ability to dispatch the opposing team quickly. There’s also a quick-start option, which will toss you into a random game, which is good if you just want a no-strings game of Worms.

But the most attractive aspect of Worms 3D is its multiplayer game. The game itself doesn’t differ that radically from a regular game against the AI, but what makes it so great is the amount of customization it allows for. Up to four teams of worms can play in a round-robin game, and the variables you can tweak include, and are not limited to, the weapons available during the match, the amount of health each worm has, the length of the game, the length of each turn, the number of rounds in the match, whether worms take damage from falling, whether the landscape is destructible, and the size, shape, and color of the landscape. All these options, combined with the fast-paced hot-seat nature of Worms 3D, make it a fantastic multiplayer game with a great amount of replay value.

The PC version of Worms 3D has a very pronounced edge over its PS2 and GameCube counterparts in the multiplayer game, largely because of the inclusion of LAN and Internet support. There’s a lobby area where you can join games, create your own game, or just hang out and chat. Actually, the chatting proved to be a little bit rocky for us, primarily because the majority of the people were speaking languages other than English. It makes casual conversation difficult, but since there’s no chatting during the actual game, the international flavor of the current Worms 3D crowd doesn’t really get in the way of the fun. We also found that the game’s network performance wasn’t quite optimal–we experienced pronounced pauses in between turns. The game also crashed on us a few times, though this occurred only when we were setting up a game or trying to join a game and never during the actual action. The quirks we encountered with the online multiplayer in Worms 3D were just that–it’s still really great to be able to play this game against live opponents.

The look of Worms 3D is usually very sunny and very cartoony. There’s no consistent theme, really, and the levels you’ll do battle on include a spooky graveyard, a re-creation of King Kong climbing the Empire State Building, and the moon. The graphics are pretty simple, looking kind of blocky and sporting some rather simple textures, but it has a clean look to it, and the personality definitely helps the game overcome the relatively basic technology that powers it. After seeing Worms Blast, where the worms were cel-shaded, it’s a little disappointing to see that the worms here are just textured normally, though they still look and move pretty well, regardless. Worms 3D looks markedly better on the PC than on the PS2 or GameCube, which can be chiefly attributed to the higher levels of resolution the PC version can run at, though the textures also seem to be a bit crisper.

The voices of the worms have been a linchpin to the aesthetics of the series from the beginning, and Worms 3D knows not to mess with a winning formula here. On the whole, the worms will make off-the-cuff comments in a cute, squeaky voice, but the beauty here is that there are just shy of 40 different voice themes that you can assign your worms, giving you plenty of options if you grow tired of a particular set. The bulk of the in-game sound effects have been lifted directly from past Worms games, and the familiarity of the squeaky noise the worms make as they inch along, the hollow clank of a grenade bouncing off surfaces, and the solid kerplunk when worms end up in the water not only let you know you’re playing a Worms game, but also complement the game’s outlandish tone on their own. There’s a bit of music in there too, which is light and upbeat, though not in an overly cartoony way. Think of MIDI music from an Apogee shareware game using improved instrumentation, and you’re almost there.

The only nagging issue to really be had with Worms 3D is that it maybe seems a little too much like the 2D Worms games of yore. If you’re new to the Worms series, then this is a nonissue for you. Worms 3D stands up as a cute, quirky little strategy game that has some excellent multiplayer capacity. However, the old-timers out there may find that though the transition to 3D is novel, it doesn’t really have much impact on the overall experience. There are worse things you could say about a game, and ultimately, it’s good to see that Team 17’s nihilistic annelids have survived the transition to 3D without much incident.

Silahkan Download di halaman The Games

Jurassic Park: Operation Genesis (bahasa sehari-hari dikenal sebagai ‘JP: OG’ atau ‘JPOG’) adalah sebuah permainan video untuk PC , Xbox , dan PlayStation 2 berdasarkan seri novel dan film Jurassic Park . The main point of the game is to recreate Jurassic Park – building a 5 star theme park with dinosaurs , and turning John Hammond ‘s dream into reality. Titik utama permainan ini adalah untuk menciptakan Jurassic Park – membangun tema taman bintang 5 dengan dinosaurus , dan mengubah John Hammond mimpi ‘menjadi kenyataan. In the park, the player builds paths, amenities for visitors such as, food and toilets, as well as enclosures and attractions. Di taman, pemain membangun jalan, fasilitas bagi pengunjung seperti, makanan dan toilet, serta lampiran dan atraksi. One must also keep the park safe and secure. Kita juga harus menjaga taman aman dan aman. For example, during a raptor breakout detected by a security camera, one raptor could run towards the visitors and be quickly taken down by a sentry turret (an automatic heavy machine gun), while the rest could be sedated by the ranger helicopter and moved back into their enclosures. Sebagai contoh, selama pelarian raptor dideteksi oleh kamera keamanan, salah satu jenis burung pemangsa bisa lari ke arah pengunjung dan dengan cepat diturunkan oleh menara penjaga (senapan mesin otomatis berat), sementara sisanya bisa dibius oleh helikopter penjaga dan pindah kembali ke dalam kandangnya. The park can be populated with up to sixty dinosaurs representing twenty-five different species. Taman dapat diisi sampai dengan dinosaurus enam puluh mewakili 25 spesies yang berbeda. The player can also add attractions similar to those seen in the film, such as the safari seen in the Jurassic Park film , and additional attractions like a balloon tour and several varieties of viewing platform. Pemain juga dapat menambahkan tempat-tempat sama seperti yang terlihat dalam film, seperti safari terlihat dalam film Jurassic Park , dan atraksi wisata tambahan seperti balon dan beberapa jenis tampilan platform.

Silahkan download di halaman “the games

Dengan sedikit trik, anda bisa merestart HP symbian teman anda tanpa harus melakukan kontak fisik ^_^ Anda bisa membuat kontes dengan teman-teman anda.. 🙂

  1. Bukalah Notepad kemudian ketik ” (tanda kutip) lalu tekan tombol [Tab] dan ketiklah Restart kemudian tekan tombol [Tab] lagi dan akhiri dengan ” (tanda kutip). Bingung yach? nich contohnya: ”   Restart   “ Ingat yach, setelah tanda kutip yang harus anda tekan adalah tombol [Tab], bukan space.
  2. Setelah itu, simpan file tersebut dengan nama Restart.txt atau apa aja laah.. kirim file tersebut ke HP anda melalui bluetooth atau apaa aja 🙂
  3. Kini cobalah buka file tadi di HP anda, Copy teks yang tadi anda ketikkan.
  4. Buka settingan Bluetooth anda, ubah namanya menjadi teks yang tadi anda copy. Tinggal paste ajah. Ups, kenapa?? namanya jadi kacau yach?? tenang ajah, itu tandanya anda berhasil 😛

Datangi teman anda, katakan hal-hal menarik yang bisa membuat dia terkagum-kagum. Misalnya:

“Bro, gue bisa bikin HP loe restart tanpa harus gue sentuh. Coba sekarang loe pake bluetooth loe.”

Saat teman anda mengaktifkan bluetooth nya, HP Sysmbiannya akan otomatis restart😀

Atau anda bisa mengusili orang-orang di sekeliling anda yang sedang memakai bluetooth >_<

Mudah saja, Symbian akan mendeteksi keberadaan bluetooth yang aktif, namun tidak bisa menampilkan device bluetoothnya karena dia tidak pernah mengenal karakter Tab. Hal ini akan mengakibatkan ERROR sehingga dia akan melakukan restart system secara otomatis.

Selama ini, kita hanya bisa merubah tulisan pada tombol [Start] selama tidak lebih dari lima huruf baik melalui MS-Dos atau Registry. Nah, bagaimana kalau kita ingin agar tulisan [Start] tersebut menjadi [Komputerku] atau [PcPribadiku] atau seperti yang anda inginkan?? Kita harus memodifikasi file explorer.exe yang terletak di C:\Windows.

Karena file ini adalah file Binary, kita butuh sebuah program editor. Jika belum punya editor file Binary, anda bisa download “Resource Hacker” yang salah satu fungsinya adalah memodifikasi file Binary di http://www.users.on.net/johnson/resourcehacker atau download di situs ini pada halaman Utility. Setelah dapat programnya, kita akan mulai beraksi, berikut ini panduannya:

Langkah 1

Lakukan backup file explorer.exe yang terletak di direktori C:\Windows lalu jalankan “Resource Hacker” kemudian buka [explorer.exe]

Langkah 2

Pilih [String Table]lalu klik ganda [37], klik sekali pada [1033]. Nah, sekarang pada item 578 terdapat tulisan “start” yang merupakan kata pada tombol [Start]. Ganti kata “start” tersebut sesuai keinginan anda, tetapi pastikan anda tidak menggunakan spasi dan tanda kutip tidak hilang.

Langkah 3

Simpan dengan nama exploler[nama].exe di direktori C:\Windows\. Misalnya saja nama yang tadi anda gunakan merubah kata “start” adalah “Komputerku”, maka anda harus menyimpan file ini dengan nama explolerkomputerku.exe

Langkah 4

Sekarang keluar dari “Resource Hacker” karena kita akan memodifikasi Registry. Klik [Start] lalu [Run] ketikkan Regedit dan tekan [enter]. Masuklah ke HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WindowsNT\ CurrentVersion\Winlogon.

Cari string bernama shell klik ganda dan rubah value data-nya dengan nama yang tadi anda simpan. Klik [Ok] dan restart PC anda. Dan tombol [Start] anda sudah berubah sesuai yang anda inginkan.

www.spyrozone.net - Hacking and Computer Security Resources

Sebentar lagi saya akan menghadapi ujian psikologi yang disebut juga psikotest

kebetulan saya punya beberapa informasi Tips Rahasia Lolos Seleksi Psikotes

[klik disini]

untuk contoh soal [klik disini]

Ok, sebelum kita ulas mengenai cara-cara mencontek yang baik dan benar, alangkah baiknya kalo kita telaah dulu jenis-jenis mencontek. Menurut jenisnya, tipe mencontek itu ada 3:

A. Contek diam-diam
Dalam kasus ini, pelaku pencontek cenderung mencontek kerjaan temennya yang pinter. Tapi sering juga karena kepepet, temen yang bodoh pun tetep dicontekin. Dalam contek tipe, korban yang diconteki (biasanya) tidak sadar telah dicontek…

B. Kerja sama
Contek jenis cenderung lebih menyenangkan. Karena dilakukan oleh 2 kepala (atau lebih), ujian jadi (terasa) lebih ringan…

C. Solo career
Contek jenis ini biasanya lebih menjanjikan, tapi kalo resiko kalo ketauan lebih bahaya, karena si pelaku contek bakal bunya barang bukti mencontek…hahaha!

Nah, sekarang mari kita ulas tips-tips mencontek yang baik dan benar….
1. Behave. Be calm. Be confident
Kalo kamu mau mencontek, usahakan gesture tubuh kamu jangan terlalu mencolok. Karena kalo kamu-nya udah salah tingkah duluan, misal: keringet dingin, dijamin si pengawas ujian bakal curiga.

2. Hindari eye-contact dengan pengawas ujian
Saya kasih tau ya, peserta ujian yang sering terlibat eye-contact dengan pengawas cenderung langsung dinobatkan sebagai calon pencontek. Jadinya sebisa mungkin hindari eye-contact. Cara yang paling baik adalah pura-pura ngeliat jam dinding di depan ruangan, sambil sesekali melirik si pengawas ujian. Sebisa mungkin gesture-nya se-natural mungkin.Terus, kalo kamu terlibat eye-contact dengan sang pengawas, kamu ga usah panik. Cara yang paling ampuh adalah langsung berpura-pura mikir, bisa dengan sambil bergumam & sok-sok mikirin teorema/dalil dari mata kuliah yang bersangkutan….hahaha!

3. Hindari posisi duduk miring
Biasanya ini terjadi kalo kamu mau mencontek temen kamu yang duduknya di belakang kamu. Posisi duduk miring emang memudahkan manuver mencontek ke belakang, tapi sayangnya posisi seperti ini sangat mencurigakan. Jadi lebih baik dihindari.

4. Jangan bawa alat tulis komplit
Kalo perlu, kamu mending ga usah bawa pulpen. Logikanya begini, semakin banyak barang yang kamu ngga bawa, berarti semakin banyak juga kesempatan kamu minjem barang ke temen, berarti semakin banyak juga peluang untuk mencontek temen yang kita pinjem barangnya….hahahaha! Saat pinjem barang, usahakan mata ga usah melihat barang yang kita pinjem, tapi fokus pada kertas jawaban target yang akan dicontek.

5. Jangan pernah buat contekan di kartu ujian
Sumpah, ini cara yang paling dongo’ banget! Saya suka mau teriak kalo nemuin kebetan mahasiswa di kartu ujiannya….! Agh!

6. Buat kebetan di kertas kecil
Jangan pernah serakah dalam membuat kebetan! Kalo memang sifat ujiannya close book, ya buat kebetannya di kertas kecil aja. Jangan buat kebetan di kertas A4!

7. Mencontek saat di awal
Kerjakanlah soal yang paling susah dulu! Ini wajib! Karena kalo ujiannya baru dimulai, cenderung pengawas ujian masih ngga fokus, jadinya chance untuk mencontek juga lebih besar…. Coba bandingin dengan momen-momen akhir ujian. Biasanya mahasiswa udah keburu panik kalo waktu ujiannya tiggal dikit. Jadinya ngga bisa mencontek dengan pikiran jernih….hahahaha!

8. Ke toilet
Ini adalah senjata pamungkas dalam urusan contek-mencontek (khususnya kalo selama ujian, peserta diperbolehkan untuk ke toilet). Sebelum pergi ke toilet, alangkah baiknya kamu hapalin dulu soal-soal apa aja yang ngga bisa kamu jawab, baru deh ntar di dalam toilet, kamu bebas membaca kertas kebetan kamu sepuasnya! Haahahaha!

Hmm, untuk saat ini, begitu dulu tips mencontek dari saya…Selamat mencontek Ujian!

sumber : http://limakaki.wordpress.com